jueves, 3 de marzo de 2011

ACT. 52 És el nostre món el millor dels mons possibles?

Em resulta difícil contestar a aquesta pregunta ja que entro en un munt de contradiccions. Ho podem argumentar d’una manera científca de manera que la seva resposta seria negativa, ja que actualment no s’ha trobat un altre món que tingui les condicions necessaries en les quals nosaltres poguéssim viure.

D’altra banda però podem donar diferents opinions. Està clar que ens trobem en un món injust, en el qual uns viuen molt bé i altres no tenen ni per menjar. Però realment també és un món on hi han coses justes i també persones justes. Potser si seria perfecte si tothom sigues just, bo, solidari… i tots aquells atributs positius que trobem. Però clar, si tot fos ideal, una utopia, no existiria res dolent de manera que si no hi ha allò contrari com saber que allà on estem és perfecte.

És cert que aquest no és un món perfecte, però també és cert que li donem sempre més importància als seus defectes que a les seves virtuts, destaquem aquells actes dolents sobre aquells bons. Cosa que es pot veure d’una manera clara a les noticies. Per tant no crec que aquest sigui el millor dels mons possibles, però nosaltres podem fer que si ho sigui.

En aquest video queda demostrat que depen de nosaltres com sigui el món si el millor o el pitjor. Viu la vida i sigues feliç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario