viernes, 19 de febrero de 2010

ACTIVITAT 20:


Hi ha alguna cosa que no es pugui expressar amb paraules?

Penso que hi ha un aspecte principal el qual no es pot expressar en paraules i aquest és l’amor, la religió o altre sentiment abstracte. Per l’exemple l’amor si que és pot expressar en paraules,ja que quan es diu ‘ t’estimo ‘ estas expressant aquest sentiment. Però realment ho estas fent? Estar clar que en alguns aspectes no es pot expressar només en paraules sinó que te més significat o credibilitat fer-ho d’altres maneres, una persona sap que l’estimes no tan sols perquè s’ho diguis sinó també per la forma de tractar-la, de mirar-a o d’actuar amb ella.
En la religió pasa semblant ja que tu potser no dius res però les persones del teu voltant saben si ets o no i de quina depenen de la teva manera de ser i també de les coses que hi ha al dia dia.

Per això tot i que diu els límits del meu llenguatge són els límits del meu món no sempre serà així perquè en aquests casos i coneixes i saps els sentiments sinó que no utilitzes un llenguatge més aviat corporal no parlat. Tot i així els símbols també apareixeran en aquesta manera d’expressió, només que aquests seran interpretats més subjectivament, ja que sempre que et donin un petó potser aquella persona no t’estima sinó que influeix també l’expència i la relació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario